logo
loader_img.gif

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

APK-keuring in Kampen

Werkplaatsafspraak plannen?

Vul het direct in.

APK-keuring in Kampen

Een apk-keuring laat u uitvoeren door Auto RenZ uit Kampen. Apk is de Algemene Periodieke Keuring, een veiligheidsmaatregel die is ingesteld door de overheid. Uw auto wordt tijdens de apk-keuring bij ons autobedrijf in Kampen gekeurd door een officiële apk-keurmeester. Hij of zij kijkt uw auto na op drie onderdelen: verkeersveiligheid, milieu en registratie. Eventuele gebreken komen hierbij aan het licht, waardoor uw risico op schade aanzienlijk wordt verminderd of zelfs voorkomen.

Wanneer moet ik mijn auto langsbrengen voor een apk-keuring in Kampen?

In het verleden ontving u bericht van het RDW wanneer uw auto gekeurd moest worden. Vaak is dat niet meer het geval. U moet het dus zelf in de gaten houden. Dit doet u door op de website van het RDW te kijken. U kunt ook kijken naar het apk-keuringsrapport, waar de vervaldatum op staat. Is uw auto drie of vier jaar oud? Dan laat u tweejaarlijks een apk-keuring uitvoeren door onze specialisten in Kampen. Is uw auto acht jaar of ouder? Dan komt de keuring jaarlijks terug. De apk is bedoeld voor uw veiligheid én die van uw medeweggebruiker. Als uw auto niet is (goed)gekeurd, mag u er dan ook niet mee rijden. Hoewel gebreken zichtbaar worden tijdens de apk, raden we u wel aan om uw auto goed te onderhouden en zeker jaarlijks in te boeken voor een controle, of kleine- of grote onderhoudsbeurt.

Waarom u de apk door ons laat uitvoeren

Nagenoeg ieder autobedrijf voert apk-keuringen uit. Waarom zou u dan tóch voor Auto RenZ uit Kampen kiezen om uw apk-keuring uit te laten voeren? Simpel: bij ons weet u zeker dat u niet al meteen een stel nieuwe ruitenwissers nodig heeft bij binnenkomst. Wij controleren uw auto uitvoerig en verkopen u geen zaken die u niet nodig heeft. We zijn snel, gemakkelijk en stellen uw belang voorop.

Maak een afspraak voor de apk

Zo ziet u: voor een betrouwbare apk-keuring zit u goed bij ons autobedrijf in Kempen. Ons dienstenpakket is echter zeer uitgebreid. Zo kunt u ook bij ons terecht voor auto-onderhoud en reparaties. En wilt u een auto aanschaffen? Bij ons vindt u altijd een tweedehandsauto die aansluit bij uw wensen, zoals een Nissan of een Citroën. Voor meer informatie neemt u contact met ons op door te bellen naar +31 (0)38-3314701 (werkplaats) of +31 (0)6-53835304 (verkoop). U bereikt ons ook door te e-mailen naar info@autorenz.nl of door het contactformulier in te vullen. Laat uw apk-keuring uitvoeren door ons autobedrijf in Kampen!

MEER WERKPLAATS SERVICES

Exclusieve kortingen
whatsapp_icon

Whatsapp ons!

whatsapp_icon
Morgen Internet - Light website